Verzuringsbalk

Het ontzuringsproces

Sai
0 Reacties
80421
05 okt 2016

In het ontzuringsproces gaat het om twee dingen: het herstellen van de mineraalhuishouding en het ontgiften van het lichaam. Beide kunnen nodig zijn, maar het kan ook om één van de twee gaan.

Daarnaast is het handig te weten waardoor je verzuurd bent. Echt goed ontzuren lukt pas als ook de bron van de problemen wordt aangepakt. Ga dus na of je moet werken aan stress, je leefstijl, blokkerende emoties, etc.

 Het aanvullen van mineralentekorten begint met een ontzurend voedingspatroon. 70% van het eten dient uit groente en fruit te bestaan.

 Supplementen kunnen het herstel van mineralentekorten versnellen. Natriumbicarbonaat wordt veel gebruikt, maar is niet voor iedereen geschikt, aangezien dit het maagzuur verminderd.

 Onze voorkeur gaat uit naar een mix van ontzurende citraten. Deze basische zouten reageren niet met

maagzuur en ontzuren in de cellen. Voor het ontgiften adviseren wij vooral kruidentheeën. Sommige kruidentheeën maken afvalstoffen los, bij andere ligt de nadruk meer op de uitscheiding van afvalstoffen.

 Zorg voor een opbouw in de kruidentheeën. start het ontgiften mild en maak het steeds intensiever om ontgiftingsklachten te voorkomen.

0.0
Bijgewerkt op: woensdag 05 oktober 2016 14:11
ontzuren

Nog geen reacties ...

Reageer

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.